Lectii particulare dansul mirilor

Nunta visurilor tale începe cu Valsul Mirilor, cel mai frumos si emotionant moment al serii.
O melodie inspirat aleasa in functie de personalitatea voastra face minuni in atmosfera de inceput a celei mai frumoase seri din viata voastra.

Dansul Mirilor este cel mai emotionant moment din nunta ta in care toti ochii invitatilor sunt atintiti asupra voastra. Vor fi discutii despre el, comentarii, poze, filmulete si ropote de aplauze la final.

Deci sa lasam sa se vada povestea de dragoste dintre miri si sa cream impreuna momentul 0 al nuntii.

​De aceea cea mai buna solutie pentru dansul/valsul mirilor sunt cursurile private.

Vom stabili impreuna cu voi o coregrafie pe melodia sau stilul preferat. Fie ca vreti cativa pasi de vals vienez sau o coregrafie interesanta, voi alegeti cate sedinte de dans aveti nevoie pentru a crea un moment spectaculos la nunta voastra de care va veti aminti toata viata.

Inainte de inceperea cursurilor discutam despre detalii legate de ring, rochie, timpul pe care il avem la dispozitie, stilurile de dans si melodiile pe care le puteti aborda, stabilim pachetul cel mai potrivit nevoilor voastre si facem planul pentru dansul nuntii voastre.

Deoarece repetitia este esentiala pentru a putea dansa cu naturalete, filmarile cu rezumatul sedintelor va vor ajuta sa va amintiti corect informatiile primite si sa repetati in timpul pe care il aveti disponibil intre sedinte.

Este posibila efectuarea ultimei sedinte la salonul de nunta (daca nunta are loc in Bucuresti).

Orele particulare se programeaza in functie de orarul vostru si disponibilitatea salii de dans la numarul de tel: 0724 401 856.

Alte informatii care te pot ajuta:

Stiluri de dans sugerate: Clasicul Vals Vienez se preteaza cel mai bine din punct de vedere al costumatiei elegante si al evenimentului in sine.

Dificultatea dansului este redusa si se pliaza pentru ambii parteneri (mai ales pentru domnii pentru care dansul nu este punctul lor forte).

Alegand Valsul Vienez aveti o gama larga de melodii atat clasice (Strauss) cat si moderne (Smiley, Ed Sheeran)

Scroll to Top
Call Now Button