Despre noi

Domino Dance oferă cele mai distractive cursuri de dans din Bucuresti, atat pentru copii cat si pentru adulti. Grupele de dans pe care le formam sunt de la copii de 3 – 4 ani până la adulți de toate varstele care doresc sa danseze. Oferim prețuri competitive, promotii pentru frati si/sau cupluri dar si un program flexibil.  ​

Ne străduim să deschidem inima, mintea, trupul și sufletul la bucuria de exprimare și de conexiune prin dans. De la dansuri latino (samba, cha-cha, rumba, passo doble, jive) la dansuri la dansuri de societate sau moderne, misiunea noastră este de a inspira și răspândi bucuria dansului.

Povestea noastra incepe in urma cu peste 10 ani, timp in care am participat la sute de concursuri cu cei care si-au dorit performanta. Scopul nostru nu este sa formam numai dansatori profesionisti. Ne dorim ca toti cei care vin la cursurile noastre de dans sa plece sa plece la finalul orei eliberati de stres, entuziasmati si mai increzatori in ei.

Stiluri de dans pentru copii:

​Dans sportiv Latino: samba, cha-cha, rumba, passo doble, jive
Dansuri sportiv Standard (sau de societate): vals lent, tango, vals vienez, slow fox, quick step;
Dans Modern – coregrafii de grup distractive, pe diferite tematici;
Street Dance – hip hop freestyle, house dance, waacking, dancehall, popping.

​Sistemul dupa care se desfasoara cursurile de dans presupune existenta grupelor structurate pe categorii de varsta incepand cu varsta de 3 ani, fiecare grupa avand la randul sau trei niveluri de pregatire: incepatori, avansati si performanta.

​Stiluri de dans pentru adulti:

Salsa, bachata, rueda de casino, vals, tango.
Dansul mirilor – vals, tango, sau orice coragrafie dorita de pereche