Curs bachata incepatori

Curs Bachata Incepatori – lectie demonstrativa gratuita – 09 ianuarie 20:30 – 21:30

Dansul între poveste și activitate
Adauga o activitate povestii tale de viata! Cu siguranta va adauga culoare si entuziasm atat de necesar cotidianului!
Scoala de Dans Domino Dance încurajează participarea la cursurile de dans la orice vârstă – participantii la cursurile de la Scoala de Dans Domino Dance se incadreaza intre 3 si 70 ani!
Iți place să ieși, să te distrezi, să călătorești și să socializezi? Prin cursurile de dans nu doar cunosti oameni cu aceleasi pasiuni ca si tine ci poti lega prietenii frumoase. Scoala de Dans Domino Dance este o mare familie alaturi de care poti participa la diverse antrenamente si activitati pe langa dans. Printre aceste activitati se numara teatru, stand up, calatorii🤩
Lumea latino – 𝗗𝗼𝗺𝗶𝗻𝗼 𝗗𝗮𝗻𝗰𝗲 este perfectă pentru tine, daca vrei sa adaugi in viata ta activitati captivante !💃🏻🕺🏻
Lectie gratuita de testare
Va puteți rezerva un loc la o lectie demonstrativa unde sa încercați câțiva pași de dans alături de oameni faini și instructori specializați.
Incearca si tu in mod gratuit o ora de Bachata alaturi de un instructor specializat. La aceasta ora poti afla bazele dansului, stiluri de dans, informatii esentiale despre postura, muzicalitate si ritm.
Ia cu tine cea mai buna prietena/ prieten/ sotul/ sotia/ iubita etc sau poti particia singur/ singura, alaturi de ceilalti participati vei incerca primii pasi in dans.
Curs Bachata Incepatori – lectia demonstrativa aduce și reducere de 20% la abonamentele lunii ianuarie!
Hai și tu să faci primii pași de Bachata alături de noi, în fiecare M̲a̲r̲ț̲i̲ ̲ș̲i̲ ̲J̲o̲i̲,̲ ̲î̲n̲c̲e̲p̲â̲n̲d̲ ̲c̲u̲ ̲o̲r̲e̲l̲e̲ ̲2̲0̲:̲3̲0̲.̲
Tot ce trebuie să faci este să ne lași un mesaj în privat sau să ne contactezi pe numărul de telefon afișat mai jos pentru a face înscrierea.
Nu mai sta pe gânduri! Hai să dansăm împreună!✨
Inscrieri
🗓️ Marți și Joi, 20:30
📞 +40 724 401 856
📍 Str.Soldat Stelian N Mihale nr.12A, sector 3 Bucuresti
Scroll to Top
Call Now Button